En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Her çağ özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, mobilya veya değişik bir handikap bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan bünyelabilmekle baş başa henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun esas nedeni mahal kaybına esas vermemesi ve elan azca maliyetle alışverişin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın uygulamaı esnasında yangın kapısının tasarrufı ve panik durumunda kazalı bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Hep kurumlarının ve kocaman firmaların personeli ortada istirdat, ilk muavenet ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy tütünın ve mürtefi ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı tavsiye ederiz. 

Binanın deruninden horya dürüst nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Icraatında kanatlardan biri çakılı ötekisi hareketlidir. Mıhlı kanada ast üst sürgü ve peş dal uygulandığı gibi, amudi ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması Yangın Merdiveni Kapısı sağlanarak henüz fazla insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve keyif koşullarına dayanıklı çelik veya alüminyum gibi pek malzemelerden örgülır.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Umumiyetle maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page